#### **COMMUNITY MEETING TO DISCUSS 154 McDONALD ROAD**

## Wednesday 10<sup>th</sup> January 2018, School Gym Hall

# Doors 7.00pm for a 7.15pm start

### Close- 8.30pm

### Agenda

Agenda item		Lead	Time
1. Welcome	Welcome and introductions to the Panel:	Malcolm	7.15pm
	Marion Donaldson- Councillor, Leith Walk Ward		5mins
	Jason Colvin, Stuart Montgomery and Oliver Lawton – Kingsford Estates		
	Ben Macpherson, MSP, Edinburgh North & Leith		
2. Introduction:	How we are where we are	Sandra	7.20pm
			·
			5 mins
3. Areas of concern	Summary of concerns raised by	Malcolm	7.25pm
	Broughton Primary community to date:		10 mins
	Parking		10 111110
	Who's moving in next door?		
	Changes from original plans		
	Marketing and promotion		
	School life		
4. Open floor Q&A	Questions and concerns from the Group	All	7.35pm
			35 mins
5 110 41			0.40
5. What happens next?	Recap on actions and agreements	Malcolm	8.10pm
			5 mins
0.4		A.II	0.45
6.Any other Business		All	8.15 5 mins
			3 111110
7. Thanks and Close		Malcolm	8.20pm